ESI Grips Chunky Extra

ESI Grips Chunky Extra zwartESI Grips zijn unieke mountainbike handvatten die vervaardigd worden in de Verenigde Staten van Amerika (USA). Ze bestaan voor 100% uit silicone. Hierdoor hebben ze niet enkel uitstekende eigenschappen, maar zijn ze ook zeer licht.

De Chunky Extra is de grote broer van de Chunky, hij is iets dikker en heeft een diameter van 34 mm. De lengte is hetzelfde en bedraagt ook 13 cm. Door zijn iets grotere diameter biedt de Chunky Extra nog meer comfort. Ook voor mensen met iets grotere handen is de Chunky Extra ideaal. Op de weegschaal brengen de handvatten 80 gram.

De Chunky Extra mountainbike handvat is zeer comfortabel en ligt steeds goed in de hand. Waar andere mountainbike handvatten het laten afweten in nat weer blijft de ESI Chunky Extra zeer comfortabel.

Door de 100% silicone samenstelling filteren de ESI Chunky Extra handvatten zeer goed trillingen. Maar dit is niet enkel het voordeel van silicone, het product staat ook gekend voor zijn zeer lange levensduur. Zelfs onder zware omstandigheden, waarmee je als mountainbiker maar al te vaak te maken krijgt, blijven de ESI Grips steeds in topconditie.
ESI Grips stuurdoppen
De ESI Grips Chunky Extra worden geleverd inclusief 2 stuurdoppen (end plugs). U kan de ESI Chunky verkrijgen in de kleuren zwart, aqua (lichtblauw), rood, groen, oranje, blauw en roze.

Indien u een paar Chunky Extra mountainbike handvatten wenst te bestellen kan dat via onze webshop. De webshop vind u terug aan de rechterkant van de website of u kan hier klikken.

Meer informatie vindt u ook nog terug op de officiële website van ESI Grips www.esigrips.com.

Bestel de ESI Grips Chunky Extra
voor slechts 21,90 euro in onze webshop...

ESI Grips Chunky Extra aqua ESI Grips Chunky Extra zwart ESI Grips Chunky Extra groen ESI Grips ESI Grips Chunky Extra oranje ESI Grips Chunky Extra rood2014-ExtraChunky-PinkCutout-300dpi.jpgExtraChunkyBlue.jpg