ESI Grips Chunky XL & XXL

ESI_Chunky_XL_zwart.jpgESI Grips zijn unieke mountainbike handvatten die vervaardigd worden in de Verenigde Staten van Amerika (USA). Ze bestaan voor 100% uit silicone. Hierdoor hebben ze niet enkel uitstekende eigenschappen, maar zijn ze ook zeer licht.

De Chunky XL & XXL is de grote broer van de Chunky, hij is iets dikker en heeft een diameter van 32 mm. De lengte bedraagt ook 17cm voor de XL versie en 21cm voor de XXL versie. Deze extra lange versie van de Chunky is geschikt voor trekking fietsen, fixed gear (fixie), beach racers,... Door zijn iets grotere diameter is de Chunky perfect geschikt om te gebruiken in combinatie met Sram Gripshifters. 

De Chunky mountainbike handvat is zeer comfortabel en ligt steeds goed in de hand. Waar andere mountainbike handvatten het laten afweten in nat weer blijft de ESI Chunky zeer comfortabel.

Door de 100% silicone samenstelling filteren de ESI Chunky handvatten zeer goed trillingen. Maar dit is niet enkel het voordeel van silicone, het product staat ook gekend voor zijn zeer lange levensduur. Zelfs onder zware omstandigheden, waarmee je als mountainbiker maar al te vaak te maken krijgt, blijven de ESI Grips steeds in topconditie.

EndCaps.jpgDe ESI Grips Chunky worden geleverd inclusief 2 stuurdoppen (end plugs). De ESI Chunky XL en XXL is momenteel enkel in het zwart verkrijgbaar.

Indien u een paar Chunky mountainbike handvatten wenst te bestellen kan dat via onze webshop. De webshop vind u terug aan de rechterkant van de website of u kan hier klikken.

Meer informatie vindt u ook nog terug op de officiële website van ESI Grips www.esigrips.com.

Bestel de ESI Grips Chunky XL en XXL
vanaf 24,90 euro in onze webshop...

ESI_Chunky_XL_zwart.jpg ESI_Chunky_XXL_zwart.jpg