FIT XC

ESI_Grips_FIT_XC_product_afb.jpgDe ESI Grips FIT XC bestaan zoals alle andere ESI handvatten voor 100% uit silicone. Het bijzondere aan de FIT is het ergonomische design. Met de speciale vorm zorgt het handvat voor een optimale ondersteuning van de hand. Dit samen met alle vertrouwde kenmerken van ESI en slechts 65 gram.

In drie zones zijn de ESI FIT XC handvatten onderverdeeld. De binnensectie zorgt voor het niet afschuiven naar binnen op extreem terrein en ruige afdalingen. Het middelste gedeelte zorgt voor extra grip en plaatst de hand in een ergonomische positie. Dit samen met het buitenste gedeelte dat ook voor extra comfort zorgt. De dikte van FIT grips varieert tussen de Chunky en Chunky Extra. De zones lopen geleidelijk over in elkaar zodat de hand op een natuurlijke positie wordt geplaatst. Het design zorgt niet enkel voor nog meer comfort, maar verhoogt ook de stuurcontrole dankzij het nieuwe design.

ESI Grips FIT XC ergonomische handvatten

Bestel de ESI Grips FIT XC voor slechts 29,90 euro in onze webshop...

ESI_Grips_FIT_XC_02.jpg ESI_Grips_FIT_XC_04.jpg ESI_Grips_FIT_XC_Aqua.jpgESI_Grips_FIT_XC_product_afb.jpgESI_Grips_FIT_XC_Rood.jpgESI_Grips_FIT_XC_Groen.jpgESI_Grips_FIT_XC_Oranje.jpgESI_Grips_FIT_XC_Roze.jpg