ESI Grips Racer's Edge

ESI Grips Racer's Edge zwartESI Grips zijn unieke mountainbike handvatten die vervaardigd worden in de Verenigde Staten van Amerika (USA). Ze bestaan voor 100% uit silicone. Hierdoor hebben ze niet enkel uitstekende eigenschappen, maar zijn ze ook zeer licht.

De Racer's Edge zijn de lichtste handvatten in het gamma van ESI Grips. Met slecht 43 gram op de weegschaal zijn een must voor elke weight weenie. Ondanks het lichte gewicht hebben de handvatten een lengte van 13 cm, wat net iets langer is dan de gemiddelde mountainbike handvat. De diameter van de Racer's Edge bedraagt 30 mm.

Naast hun lichte gewicht blijft het comfort zeer goed zowel in droog als nat weer. Waar andere mountainbike handvatten het laten afweten in nat weer blijft de ESI Racer's Edge zeer comfortabel.

Door de 100% silicone samenstelling filteren de ESI Racer's Edge handvatten zeer goed trillingen. Maar dit is niet enkel het voordeel van silicone, het product staat ook gekend voor zijn zeer lange levensduur. Zelfs onder zware omstandigheden, waarmee je als mountainbiker maar al te vaak te maken krijgt, blijven de ESI Grips steeds in topconditie.
ESI Grips stuurdoppen
De ESI Grips Racer's Edge worden geleverd inclusief 2 stuurdoppen (end plugs). U kan de ESI Grips verkrijgen in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, groen, oranje, grijs, geel, aqua (lichtblauw) en roze.

Indien u een paar Racer's Edge mountainbike handvatten wenst te bestellen kan dat via onze webshop. De webshop vind u terug aan de rechterkant van de website of u kan hier klikken.

Meer informatie vindt u ook nog terug op de officiële website van ESI Grips www.esigrips.com.

Bestel de ESI Grips Racer's Edge
voor slechts 19,90 euro in onze webshop...

ESI Grips Racer's Edge aqua ESI Grips Racer's Edge zwart ESI Grips Racer's Edge blauw ESI Grips Racer's Edge grijs ESI Grips Racer's Edge groen ESI Grips Racer's Edge oranje ESI Grips Racer's Edge rood ESI Grips Racer's Edge wit ESI Grips Racer's Edge geel2014-RacersEdge-PinkCutout-300dpi.jpg